Toiminta­periaatteemme

Jätä meille tarjous- tai yhteydenottopyyntö

Ota yhteyttä, niin keskustellaan tarkemmin tarvitsemastasi kattotuoliratkaisusta ja suunnitelmastasi. Sinulla ei tarvitse olla välttämättä valmiita piirustuksia, asiantuntijoidemme avulla löydät oikean ratkaisun juuri sinun rakennustarpeisiisi. Vaativissa kohteissa helpoiten päästään alkuun, jos käytettävissä on päärakennesuunnittelijan antamat mitta- ja kuormitustiedot.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous tästä

Kun hyväksyt tarjouksen, toimitamme kirjallisen tilausvahvistuksen

Tilausvahvistus toimii dokumenttina, josta näet kaikki kattotuolitilaukseesi liittyvät tiedot, toimitusaikataulun, mahdolliset lisäpalvelut ja kustannukset. Ketterä toimintamallimme mahdollistaa muutokset toimitussisältöön joustavasti.

Otamme projektin haltuun ja viemme sen maaliin aikataulussaan

Voit jättää tilauksen huoletta luotettaviin käsiimme. Tilauksen jälkeen saat kattotuolipiirustukset sähköpostissa ja voit rauhassa tarkastaa. että kaikki mitat ja kappalemäärät ovat kunnossa. Jos haluat tässä vaiheessa muutoksia toimitukseen, se onnistuu. Valmistuksen aloitamme vasta, kun olet hyväksynyt piirustukset. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja kustannuksista, pidämme myös sinut ajan tasalla siitä, miten tuotanto etenee. Toimitamme valmiin tuotteen työmaallesi ja hoidamme tarvittessa noston suoraan katolle.

Laatujärjestelmämme varmistaa, että tilaamasi tuote sopii varmasti rakennukseesi

Käytössämme oleva sisäinen laadunvalvonta ja ulkoinen laadunvarmistus takaavat, että tuote täyttää sille asetetut vaatimukset ja sopii siihen tarkoitukseen, mihin se on valmistettu.

Henkilöstöltämme saat aina teknistä neuvontaa

Meillä palvellaan kaikkia rakentajia vasta-alkajista ammattilaisiin. Neuvomme, konsultoimme ja ohjaamme oikeisiin valintoihin yli 40 vuoden alakokemuksella. Kaikki kanssamme asioivat saavat aina yksilöllistä palvelua.